piątek, 25 lipca 2014

BABECZKI Z KREMEM MASCARPONE, POZIOMKAMI I JAGODAMI


WYKONANIE: ŁATWE
PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 40 MINUT
ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 23 ZŁ.
ILOŚĆ PORCJI: 5-6


Składniki:
  • Opakowanie babeczek do wypełniania (27 sztuk),
  • 450-500 g mascarpone,
  • 2 łyżki cukru pudru,
  • około 200 g jagód,
  • około 100 g poziomek.

Przygotowanie:
  • Mascarpone przekładam do miski, chwilę miksuję z dodatkiem cukru pudru (można dodać go więcej, jeśli ktoś woli słodszy smak). 
  • Babeczki napełniam kremem, dekoruję owocami.
  • Chłodzę około godziny.

4 komentarze:

Dziękuję za Twoją opinię, mam nadzieję, że jeszcze odwiedzisz mojego bloga. :)