niedziela, 21 września 2014

PASTA Z FETY Z PAPRYCZKĄ CHILI



















WYKONANIE: ŁATWE
PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 10 MINUT
ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 6 ZŁ.
ILOŚĆ PORCJI: 5-6

Składniki:
  • Opakowanie fety,
  • po jednej papryczce chili: zielonej i czerwonej (jeśli są bardzo ostre, dodać po połówce),
  • 2 rzodkiewki,
  • 3 ząbki czosnku,
  • 6 listków bazylii,
  • około 30 ml oliwy. 


Przygotowanie:
  • Fetę rozgniatam widelcem.
  • Warzywa oraz bazylię drobno siekam, dodaję do fety.
  • Całość dokładnie mieszam z oliwą.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za Twoją opinię, mam nadzieję, że jeszcze odwiedzisz mojego bloga. :)