wtorek, 6 stycznia 2015

PRZYSTAWKA Z SALAMI, POMIDORÓW I FETY


















WYKONANIE: ŁATWE
PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 20 MINUT
ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 14 ZŁ.
ILOŚĆ PORCJI: 6-8

Składniki:
  • 4 małe pomidory,
  • około 220 g fety,
  • około 350 g salami w kawałku,
  • 2 ząbki czosnku,
  • 4 łyżki oliwy,
  • 2 płaskie łyżeczki oregano.

Przygotowanie:
  • Salami, pomidora i fetę kroję w grubsze plastry. 
  • Oliwę mieszam z posiekanym czosnkiem i oregano. 
  • Składniki układam w następującej kolejności: salami, pomidor i feta, polewam smakową oliwą.

2 komentarze:

Dziękuję za Twoją opinię, mam nadzieję, że jeszcze odwiedzisz mojego bloga. :)