środa, 11 marca 2015

PASTA JAJECZNA Z SEREM ŻÓŁTYM I WARZYWAMI





















WYKONANIE: ŁATWE
PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 15 MINUT
ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 8 ZŁ.
ILOŚĆ PORCJI: 4-6

Składniki:
  • 20 dag tartego sera żółtego,
  • 5 jajek ugotowanych na twardo,
  • 2-3 łyżki majonezu,
  • pęczek rzodkiewki,
  • 1/2 pęczka szczypiorku,
  • sól,
  • pieprz.
Przygotowanie:
  • Jajka miksuję na gładko z serem żółtym i majonezem. 
  • Rzodkiewkę oraz szczypiorek drobno, siekam dodaję do masy. 
  • Całość dokładnie mieszam, doprawiam do smaku solą oraz pieprzem.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za Twoją opinię, mam nadzieję, że jeszcze odwiedzisz mojego bloga. :)