piątek, 23 czerwca 2017

SZYBKA SAŁATKA Z CZERWONĄ FASOLĄ I KUKURYDZĄ




























WYKONANIE: ŁATWE
PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 5 MINUT
ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 7 ZŁ.
ILOŚĆ PORCJI: 3-5

Składniki:
  • 150 g mieszanki sałat (u mnie ze szpinakiem),
  • 4 pomidorki koktajlowe, 
  • 3 łyżki kukurydzy,
  • 3 łyżki fasoli czerwonej,
  • sos sałatkowy grecki Prymat,
  • 150 g jogurtu naturalnego.



































Przygotowanie:
  • Pomidorki kroję na ćwiartki, warzywa osączam z zalewy.
  • Jogurt mieszam z mieszanką przypraw do sałatek.
  • Wszystkie składniki przekładam do miski, łączę ze sobą.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za Twoją opinię, mam nadzieję, że jeszcze odwiedzisz mojego bloga. :)