poniedziałek, 9 marca 2015

WIOSENNY TWARÓG Z BURAKIEM I RZODKIEWKĄ





















WYKONANIE: ŁATWE
PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 15 MINUT
ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 7 ZŁ.
ILOŚĆ PORCJI: 4-5

Składniki:
  • 275 g twarogu półtłustego,
  • mały jogurt naturalny,
  • pęczek rzodkiewki,
  • pęczek szczypiorku,
  • mały kawałek buraka,
  • sól,
  • pieprz.




















Przygotowanie:
  • Twaróg rozgniatam, dokładnie łączę z jogurtem.
  • Rzodkiewkę, buraka i szczypiorek bardzo drobno siekam, dodaję do twarogu, dokładnie mieszam.
  • Całość doprawiam do smaku solą i pieprzem.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za Twoją opinię, mam nadzieję, że jeszcze odwiedzisz mojego bloga. :)