WYKONANIE: ŁATWE
PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 15 MINUT
ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 14 ZŁ.
ILOŚĆ PORCJI: 7-10
Składniki:
- opakowanie fasoli czerwonej,
- opakowanie kukurydzy,
- 250 g sera żółtego w kawałku,
- pojedyncza pierś kurczaka,
- przyprawa do kurczaka,
- sól,
- pieprz,
- majonez.
Przygotowanie:
- Fasolkę i kukurydzę osączam z zalewy.
- Ser kroję w małą kostkę.
- Pierś kurczaka kroję w drobne kawałki, podsmażam na oleju z dodatkiem przyprawy do uzyskania złotego koloru. Osączam na papierowym ręczniku z nadmiaru tłuszczu.
- Wszystkie składniki przekładam do miski, mieszam z majonezem, doprawiam do smaku solą i pieprzem.
DZISIAJ BEDĘ ROBIĆ :)
OdpowiedzUsuń