wtorek, 13 marca 2018

SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ I MARCHEWKI




























WYKONANIE: ŁATWE
PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 10 MINUT
ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 5 ZŁ.
ILOŚĆ PORCJI: 3-5

Składniki:
  • mała kapusta pekińska,
  • większa marchewka,
  • nieduże jabłko,
  • sól,
  • pieprz,
  • 3-4 łyżki majonezu.
Przygotowanie:
  • Kapustę myję i osuszam, drobno szatkuję.
  • Marchewkę i jabłko obieram, ścieram na tarce o dużych oczkach.
  • Wszystkie składniki surówki mieszam z majonezem, doprawiam do smaku solą i pieprzem.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za Twoją opinię, mam nadzieję, że jeszcze odwiedzisz mojego bloga. :)