poniedziałek, 20 sierpnia 2018

SAŁATKA Z WARZYWAMI Z ROSOŁU I CZERWONĄ FASOLĄ


WYKONANIE: ŁATWE
PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 10 MINUT
ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 10 ZŁ.
ILOŚĆ PORCJI: 3-5

Składniki:
  • warzywa z rosołu (pietruszka, seler, 2 marchewki),
  • opakowanie czerwonej fasoli,
  • większa garść tartego sera żółtego,
  • 5 jajek,
  • łyżka posiekanej natki pietruszki,
  • majonez,
  • sól,
  • pieprz.
Przygotowanie:
  • Jajka gotuję na twardo, kroję w kostkę wraz z warzywami.
  • Fasolę osączam z zalewy.
  • Wszystkie składniki sałatki łączę z majonezem, doprawiam do smaku solą i pieprzem.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za Twoją opinię, mam nadzieję, że jeszcze odwiedzisz mojego bloga. :)