WYKONANIE: ŁATWE
PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 15 MINUT
ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 6 ZŁ.
ILOŚĆ PORCJI: 4-5
Składniki:
- 6 jajek,
- 50 dag pieczarek,
- puszka groszku konserwowego,
- 1/3 pęczka szczypiorku,
- sól,
- pieprz,
- majonez.
- Jajka gotuję na twardo, kroję w większą kostkę.
- Pieczarki sparzam przez 5 minut wrzątkiem, hartuję strumieniem zimnej wody, a następnie kroję na ćwiartki.
- Groszek osączam z zalewy.
- Szczypiorek drobno siekam.
- Wszystkie składniki łączę z majonezem. Całość doprawiam do smaku solą oraz pieprzem.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za Twoją opinię, mam nadzieję, że jeszcze odwiedzisz mojego bloga. :)