WYKONANIE: ŁATWE
PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 10 MINUT
ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 6 ZŁ.
ILOŚĆ PORCJI: 4-6
Składniki:
- 3 jajka,
- 100 g fety,
- większa garść ulubionych kiełek,
- pieprz,
- łyżka majonezu,
- koperek suszony.
Przygotowanie:
- Jajka gotuję na twardo.
- Fetę z majonezem i jajkami miksuję blenderem na gładką pastę.
- Mieszam z kiełkami i odrobiną koperku, doprawiam do smaku pieprzem.
Super, muszę wykorzystać, bo idzie jesień i trzeba jeść duuuuuuuuuuuuuuużo kiełków. :)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam i zapraszam do mnie :)
http://przepisnikaguli.blogspot.com/
Dziękuję i polecam, witaminki są potrzebne. :)
UsuńPozdrawiam, zajrzę. :)