środa, 1 października 2014

PASTA JAJECZNA Z FETĄ I KIEŁKAMI



















WYKONANIE: ŁATWE
PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 10 MINUT
ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 6 ZŁ.
ILOŚĆ PORCJI: 4-6

Składniki:
  • 3 jajka,
  • 100 g fety,
  • większa garść ulubionych kiełek,
  • pieprz,
  • łyżka majonezu,
  • koperek suszony.
Przygotowanie:
  • Jajka gotuję na twardo.
  • Fetę z majonezem i jajkami miksuję blenderem na gładką pastę. 
  • Mieszam z kiełkami i odrobiną koperku, doprawiam do smaku pieprzem.

2 komentarze:

  1. Super, muszę wykorzystać, bo idzie jesień i trzeba jeść duuuuuuuuuuuuuuużo kiełków. :)
    Pozdrawiam i zapraszam do mnie :)
    http://przepisnikaguli.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję i polecam, witaminki są potrzebne. :)
      Pozdrawiam, zajrzę. :)

      Usuń

Dziękuję za Twoją opinię, mam nadzieję, że jeszcze odwiedzisz mojego bloga. :)