piątek, 1 grudnia 2017

SAŁATKA OBIADOWA Z PAPRYKĄ I FETĄ























WYKONANIE: ŁATWE
PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 10 MINUT
ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 5 ZŁ.
ILOŚĆ PORCJI: 4-6

Składniki:
  • 100 g roszponki,
  • mała papryka czerwona,
  • 1/3 zielonego ogórka,
  • 100 g sera sałatkowego lub fety,
  • łyżka oleju smakowego lub oliwy.
Przygotowanie:
  • Sałatę myję i osuszam, przekładam do miski.
  • Fetę kroję w kostkę, paprykę i ogórka w małe paseczki.
  • Wszystkie warzywa łączę z olejem, mieszam.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za Twoją opinię, mam nadzieję, że jeszcze odwiedzisz mojego bloga. :)