wtorek, 30 stycznia 2018

SOS WIELKANOCNY Z JAJKIEM - DO MIĘS I WĘDLIN





























WYKONANIE: ŁATWE
PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 10 MINUT
ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 5 ZŁ.
ILOŚĆ PORCJI: 4-7

Składniki:
  • 3 łyżki śmietany,
  • 3 łyżki majonezu,
  • 2 jajka ugotowane na twardo,
  • sól,
  • pieprz,
  • pęczek szczypiorku,
  • 2 duże rzodkiewki.
Przygotowanie:
  • Jajka, szczypiorek i rzodkiewkę drobno siekam.
  • Śmietanę łączę z majonezem, dodaję jajka i warzywa. Mieszam.
  • Całość doprawiam do smaku solą i pieprzem.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za Twoją opinię, mam nadzieję, że jeszcze odwiedzisz mojego bloga. :)